AKTUELNO

Bol se video na njenom licu.

Aleksandra Subotić ove večeri je odlučila da otvori dušu Mini Vrbaški u Pabu luksuznog imanja nadomak Beograda.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona je ispričala kako je počela njena priča sa Aleksandrom Čabarkapom, koji je i otac njene ćerke Magdalene.

Moj stric je pustio priču kako je on mamin dečko. Sje*ao je meni život. On (Čabarkapa) je uhapšen dva meseca pre nego što sam se ja porodila. Otišao je da robija, bio je do sad u zatvoru. Moje dete ima četiri godine - rekla je Subotićeva i dodala:

Foto: Rijaliti Zadruga

On je pokušavao da manipuliše sa mnom, okretao me je protiv njih. Krenuo je u vezu sa mnom da bi se osvetio Karađorđu, ali se zaljubio.

Ona je objasnila kakvi su bili njeni roditelji Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić prema njoj i zašto smatra da su oni krivi za sve loše što joj se desilo u životu.

Foto: Rijaliti Zadruga

Oni su nas podelili. Mene je uzimao Karađorđe. Moj tata ima dobru dušu, mnogo dobru dušu, ali se iživljavao na meni. Počeo je da pije. Imao je dosta para, ja sam kao klinka imala sve. U osmom razredu, nadogradnju kose, pare za izlaske, za sve živo. Svaka moja drugarica je patila da ima to isto. Onda dolaze moje drugarice, počnu da piju sa njim, ja napravim haos. Onda me je prebijao. On je mene ubijao od batina francuskim pendrekom. Sve što mi se desilo u životu oni su me gurali u to. Zahvalna sam Bogu što nisam najveći ološ na svetu. Moj tata se drogirao ispred mene - rekla je Aleksandra.

Subotićeva je zatim progovorila i o svojoj mlađoj sestri, Gorani, koja takođe ima problema sa momkom od kog, kako tvrdi, trpi zlostaljvanje.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona je pobegla kod dečka kući. Ljuba je našla i pobile su se. Ona je zvala socijalnu službu, ali nije mogla svoje dete da odvede kući. Nije mogla da je vrati. Okrenula im je leđa posle toga, totalno je propala. Taj dečko je maltretira, prebije je. Moj tata ju je našao plavu, prebio ga je. Imala je sve šanse da uspe, ja nisam imala ništa. Ali je zbog svoje bahatosti okrenula svima leđa. Ona je 98 godište - ispričala je zadrugarka.

Aleksandra je zatim objasnila i zašto ju je povredila Ljuba kada joj je poslala čestitku za rođendan u "Zadruzi".

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: NAKON ŠTO JE LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM OGLASILA SE ANABELA: Sigurno bi dala sve da može da vidi reči koje joj je ispisala! (FOTO)

Ljuba sad meni u čestitki piše "Ne brini ona je dobro", a one se ne čuju. A moja Gorana je mene što je mogla više upropastila, unazađivala me - zaključila je Subotićeva.

Kompletnu Aleksandrinu emotivnu i veoma potresnu priču pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Aleksandar Čabarkapa

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

'