AKTUELNO

Meni se tekst dopao, to moram da kažem. Zaista mislim. A sve ostalo, tu su stručnjaci, evo Rasta i Žika, rekla je Danica Maksimović.

Novica Tuović je iz Zemuna, a on je želeo da se žiriju predstavi repovanjem. Rep muzikom se ovaj takmičar bavi već šest godina, a ljubav prema ovoj vrsti muzike preneo mu je stariji brat Aleksa.

Ne nastupamo zajedno zato što sam ja do juče radio i dao sam otkaz da bih došao ovde da ga podržim - rekao je Aleksa i objasnio da će ako Novica prođe, nastupati zajedno.

Foto: Printscreen Youtube

- Jasno je da sa tri "ne" ne prolaziš dalje. Ja sam htela samo taj tekst da čujem do kraja, ali pošto se on ponavlja... Meni se tekst dopao, to moram da kažem. Zaista mislim. A sve ostalo, tu su stručnjaci, evo Rasta i Žika. Prosto energetski to treba da bude izmikasano, mnogo više ritma - rekla je Danica Maksimović.

Foto: Printscreen Youtube

Bilo je par dobrih momenata, zaista, ali sve u svemu dosadno, matrica dosadna. U svakom slučaju nemoj da prestaješ, nastavi da radiš. Imaš talenta, ali nije dovoljno za sledeći krug - rekao je Srđan Žika Todorović.

Foto: Printscreen Youtube

Ovaj takmičar je sa tri "ne" ispao iz daljeg takmičenja.

Autor: J. V.

#Danica Maksimović

#Srđan Žika Todorović

#glumac

'