AKTUELNO

Ne želi da obnovi vezu sa njom.

Proteklu noć u rijalitiju "Zadruzi 2" obeležila je svađa Nadežde Biljić i Mikija Đurićića. Bivši verenici razmenili su teške reči, a Nadežda je olakšala dušu u razgovoru sa Suzanom Perović i Zoricom Marković kojima je priznala koliko je patila posle raskida sa Mikijem.

Đuričić je kasnije Tomi Paniću i Rebeki Popović ispričao svoju verziju tih događaja. Za razliku od Nadežde, koja je rekla da je njihova veza bila iskrena, Miki je tvrdio da među njima nikada nije bilo emocija.

Pre nego što ću preći kod devojke da živim, čuo sam se sa Nadeždom. Došlo je do se*sa, ujutru smo shvatili da nismo jedno za drugo i svako je krenuo svojim putem. Ona počela da se druži sa nekim mojim drugovima, ponekad smo se čuli. Jednom me je drug iz Inđije zvao, kao dođi tu je Nadežda, i ja odem, više zbog njega. Od tada se nismo videli - kazao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je bila sa mojim drugom Perom. Nikad mi nije dala do znanja da me voli. Dešavalo se samo da mi pošalje poruku kad se napije. I sada dolazim u rijaliti i ona mi priča da me voli - pričao je Đuričić i dodao da je ona svoje emocije umislila sa čim su se složili Toma i Rebeka.

On je otkrio da se u "Zadruzi 1", nakon što se otkrilo da su imali s*ks, tvrdio da je ona njegova devojka da bi se prema njoj postavio zaštitnički, a ne zato što je bio zaljubljen.

Napolju moja veza ne traje duže od dva meseca, ja sam se sedam puta verio lažno. Ako zbog mene pije lekove onda treba da je hospitalizuju i leče - oštar je bio Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Ceo razgovor pogledajte u sledećem video-prilogu.

PROČITAJTE JOŠ: ZA NJU JE MIKI PRAVI MUŠKARAC! Marija Kulić SAVETOVALA Đuričića da okuša vezu sa Zerinom: BANE JE SMEŠAN PORED NJE! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Miroslav Miki Đuričić

'