AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti.

Stanija Dobrojević i MC Damiro su pre ulaska u rijaliti sarađivali na pesmi ''Šta te to loži'. Zbog toga je, po rečima mnogih, Damiro osigurao učešće u rijalitiju i na konto nje ušao u ''Zadrugu 2''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su više puta ulazili u konflikt zbog toga što je Stanija negirala njegove tvrdnje da je ona kupila preglede na Jutjubu. U društvu Mikija Đuričića i Bore Santane oni su svi međusobno komentarisali njihovu saradnju. Damiro je izjavio da je njen tim njega tražio više puta kako bi snimili pesmu, međutim, Stanija se sa tim nije složila.

Damiro, ti znaš da mi nismo smeli da pričamo. Hteo si da snimiš pesmu sa mnom i da izađeš na portalima sa mnom - rekla je Stanija, na šta je Damiro rekao da to namerno priča kako bi ga iznervirala.
Imala sam dve pesme, sa Bubom i Jalom, ali i sa tobom. Oni su odlučili sa kim ću da objavim, šta ti je - rekla je Stanija, na šta se Miki oglasio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jala je moj brat, on će ovo demantovati večeras na storiju - vikao je Damiro.

Foto: Zadruga - RTV Pink

MC Stojan, Buba i Jala to je nešto najgore što postoji sada. Oni su uništili muziku ovde i zatupljuju omladinu - rekao je Miki, ali se onda ubacio Mića koji je rekao:
Njen tim je odlučio, htela - ne htela - opravdao je Mića.

Nakon što su završili razgovor, oni su ušli u Belu kuću gde je Lepi Mića veoma burno reagovao zbog toga što ostalim zadrugarima nije preneo ono što je pre nekoliko minuta rekao ispred Stanije.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#MC Damiro

#Miroslav Miki Đuričić

#Stanija Dobrojević

'