AKTUELNO

Zaljubljen je u nju do ušiju.

Zerina Hećo i Bane Čolak su tokom večeri imali žestoku svađu kada su zamalo i raskinuli. Ali kako je Užičanin bio istrajan da izgladi odnose sa svojom devojkom, nesuglasice su nestale kroz nekoliko minuta.

Bane je prebacio svojoj devojci što je uvek neraspoložena, i pokušao je da sazna razlog toga, ali nije uspeo. Potom su u šiframa pričali o jednoj zadrugarki. A kako joj je pisao po kolenima, nije se moglo zaključiti o kome je bilo reči.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga joj je udelio nekoliko lepih reči koje su smekšale njeno srce, ali i dalje nije bilo dovoljno da mu oprosti i da provedu noć zajedno.

Lepo se osećam kada smo zajedno. Je l' moguće da večeras moram da spavam tamo? Da provedem noć ovde sa ležaljkama i da imam pun sto hrane, izabrao bih da budem sa tobom... Mene uvek zaboli kada ti kažeš: "Evo žrtvo". Ne bih podneo da ti neko poljubi ruku, ja gledam hoću da polomim i tebe i njega - pričao je Čolak.
Jaoj tugo moja - nasmejala se Zerina, pa zagrlila Baneta.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Stanija POHVALILA LUNU nakon čega je ona spomenula KIJINU PESMU, pa su se usaglasile oko OVOGA! (VIDEO)

Kako je izgledao njihov razgovor pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zerina Hećo

'