AKTUELNO

Sve se njihalo u ritmu njihovih kukova.

Sjajno veče u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 2", je počelo. Učesnici su se danima pripremali za zadatak koji im je dodelio Veliki šef.

Naime, oni su danima pripremali koreografije za pesme koje su sami odabrali, a ove noći su se publici i svojim cimerima predstavili u najboljem svetlu.

Foto: TvPink Printscreen

Peta grupa je izašla je i napravila pravu pometnju na bini bila je ona koju su činili: Snežana Ilić, Rebeka Popović, Branislav Radonić Brendon i Bane Čolak, a Zerina Hećo koja je trebalo da bude deo ovog sastava je odbila da učestvuje.

Oni su izveli koreografiju iz pesmu "Arapske Pare", koju izvodi Kendi. Svi su bili iznenađeni stajlingom zadrugarki, a kada su njih tri zanjihale kukovima malo ko je ostao imun.

Foto: TvPink Printscreen

Sudija Snežana Ilić iznenadila je sve ukućane svojim pokretima, imajući u vidu da je vrlo pasivna i da zbog njenih godina niko nije očekivao da će igrati baš na ovaj način. Isto tako, Branislav je konačno zasijao i pokazao šta ume.

Da nisam kažnjen nedeljnim honorarom, bilo bi mnogo bolje - rekao je Branisav, dok su zadrugari vidno oduševljeni njegovim performansom.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA LJUBAV NA POMOLU? LUNI SE SVIĐA NOŽNI PALAC OVOG ZADRUGARA, Čolak je upozorio: Tako je sve počelo i sa Slobom! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Bane Čolak

#Branislav Radonić Brendon

#Rebeka Popović

#Snežana Ilić

#Zerina Hećo

'