AKTUELNO

Đoganijevoj nije bilo prijatno.

Miki Đuričić od sinoć je ravnopravni učesnik rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti na ovim prostirma, "Zadruge 2".

Njegova bivša devojka, Nadežda Biljić, bila je šokirana njegovim ulaskom, a on je u toku noći odlučio da je poseti u sobi za rehabilitaciju, u kojoj je on protekle sezone boravio.

Foto: TvPink Printscreen

Ti tu tako živiš? Je l' mogu da stavim svoje stvari ovde kod tebe - pitao je Miki, što je Nadežda sa oduševljenjem prihvatila.

Nakon kratkog razgovora, Biljićeva se požalila da se bivši dečko nije ni pozdravio sa njom kako je ona očekivala.

Nisi me ni poljubio kako treba, stoko jedna - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda, mi smo drugovi, nema intimiziranja. Što me gledaš? Nisi valjda mislila da ću stvarno da te oženim? Hajdemo Borice, ona je emotivno potresena - završio je Đuričić i u društvu Bore Santane napustio rehabilitaciju.

On se uputio u Belu kuću, te je proćaskao sa svojom simpatijom Natašom Moskvom, na koju je bacio pik i pre ulaska "Zadrugu".

Za njim je odmah došla i Nadežda, ali je brzo otišla, a Luna Đogani savetovala je Đuričića da se pomiri sa bivšom devojkom.

Foto: TvPink Printscreen

Pre će se Sloba pomiriti sa tobom nego ja sa Nadeždom. Ona se smuvala sa mojim drugom Perom, neka im je sa srećom - rekao je Miki.

PROČITAJTE JOŠ: Stanija BRANILA Kiju pred svima, a onda su Kulićke SKOČILE NA Lunu: UNIŠTILA SI ŽIVOT TOJ ŽENI, LJUBOMORNA SI NA NJENU SENKU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'