AKTUELNO

Uvereni da im neće biti lako da pomire porodice.

Zerina Hećo i Bane Čolak ušli su u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu", kao zaljubljeni par. Međutim, između njih je došlo do velikih svađa i sukoba.

Upravo ova tema pokrenuta je večeras, za vreme emisije "Pitanja novinara".

Foto: TvPink Printscreen

"Dok si se svađala sa Banetom tokom žukre, zaključili smo da ti smeta njegovo ponašanje, konkretno to što ti je rastrgao odeću. Da li ti je to neko ranije uradio pa si tako reagovala" bilo je pitanje za Zerinu.

To mi je zasmetalo i to nije u redu. Svakoj normalnoj ženi bi zasmetalo. To je odvratno. Takvo nesrtanje na ženu je odvratno. To mu se više neće ponoviti, ako mu se ponovi zna šta mu sledi. Ne bih da pričam da li mi se to desilo ranije. Ne znam da li znate da imam loše iskustvo. O tome ne želim da pričam - rekla je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Zasmetalo mi je to što sam ja otišao sa žurke, a ona nije došla da me pita "Šta mi je". To što sam uradio je odvratno i to se više neće ponoviti, ja sam joj obećao. Prvi kažem da je to bilo odvratno i sam sebe osuđujem - naveo je Čolak.

Novinarka je još želela da sazna i šta se dešava sa njihovim porodicama, jer ni Banetova a ni Zerinina majka tokom poziva nisu pozdravile partnere svoje dece.

Moja mama je rekla sve što je rekla u tom pozivu. A Zerinina mama ima drugačije mišljenje od moje majke, nije želela da se petlja u te stvari - rekao je zbunjeno Bane.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI ĆE JE OSUDITI ZBOG OVIH REČI! Stanija napala Aleksandru zbog Vladimirove diskvalifikacije, a onda joj David ZAPUŠIO USTA! (VIDEO)

Neću ništa pakovati u paketić. Njegova mama se izjasnila javno, nakon toga me je pozdravila putem čestitke. Meni ništa nije bilo jasno u tom trenutku. Ja se ništa nisam promenila. Onda sam dobila poziv, nisam ni ispitivala majku. Ona njega nije pozdravila i rekla mi je da sam sama, da samo ja imam podršku. U tom trenutku sam videla svoje dete na ekranu, i nisam pitala dalje. Tu verovatno postoji konflikt između njih dve. Mojoj mami se sigurno nije dopalo to skidanje haljine, ne želi da gleda mene da se neko tako ponaša prema meni. Ali mi ne znamo šta se dešava između naših porodica - navela je Zerina.
Ukoliko je došlo do razgovora između naših porodica, moja mama je takva, sigurno nije bilo svađe. Ali izgleda da su prekinuli kontakt - istakao je Čolak.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'