AKTUELNO

Ne može bez njega.

Staniji Dobrojević je najteže pao odlazak Vladimira Tomovića iz rijalitija "Zadruge 2" zbog toga što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić.

Kako su zadrugari večeras odgovarali na pitanja novinara, Darko Tanasijević je ispred portala Pink.rs postavio Staniji pitanje kako se oseća sada kada njen dečko nije kraj nje.

Budući da ste ti i Vladimir bili izuzetno bliski, on je sada diskvalifikovan, da li ti sada nedostaje i u kojoj meri? - glasilo je pitanje Darka Tanasijevića.

Foto: RTV Pink

Dobrojevićevoj je bilo jako teško kada je pričala o Vladi, pa se činilo da će svakog minuta zaplakati, ali se ipak suzdržala i rekla šta zaista misli.

Jako mi je bilo teško. I dalje imam njegov krst. Najviše mi nedostaje uveče kada treba da spavam. Mina mi dodirne kosu, ja pomislim da je on. On je dečko sa kojim sam od četvrtog dana počela da se zbližavam. Vezala sam se i nedostaje mi mnogo. Meni su rekli da je on nju udario pesnicom, kada je pušten onaj snimak ja nisam videla da je on nju udario. Znam da ga je gazila ispod stola, pokazivala mu srednji prst. Ja verujem da će njega da vrate, čak sam mu i ostavila pola pice. Kad je ulazio Miki mislila sam da će se on pojaviti na vratima - rekla je Stanija sa knedlom u grlu, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa Aleksandrom ne komuniciram i sa tom ekipom. Ja sam čula da će ona njega da tuži. Ja smatram da ona nije žrtva već izazivač fizičkog kontakta da bi on bio diskvalifikovan. Ja ne podržavam to nasilje nad ženama, ali ga je ona izazvala. Vladimire, jedva čekam da dođeš i mnogo mi nedostaješ - poručila je Stanija Vladimiru.

Pročitajte još: MIKI SE POVERIO DRVETU MUDROSTI DA ĆE ZAVRŠITI KOD NJE U KREVETU: Ne znam šta ću sa Nadeždom ako se zaljubim, već sam BACIO PIK NA JEDNU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'