AKTUELNO

Današnja emisija se ne propušta!

Kao što ste navikli svake nedelje od 14 časova, vaša omiljena emisija o poznatima, "Premijera - Vikend specijal" donosi samo ekskluzivne vesti iz života poznatih i slavnih. Ovoga puta Ognjen Nestorović i Tijana Prica, koja se posle pauze zbog rođenja sina vraća na televiziju, napraviće pravi bum u studiju!

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kao što je već najavljeno, njihova gošća biće niko drugi do najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, koja će prvi put pričati o incidentu koji se dogodio kada su, tada nepoznati napadači, automobilom pokušali da ulete u njenu kuću na Dedinju. Ali ni to nije sve!

Foto: e-stock, stefan filipović/pixabay

Naime, prvi put posle borbe sa opakom bolešću kod Ognjena i Tijane pričaće i najbolji tekstopisac na ovim prostorima, Marina Tucaković, koja će govoriti o svemu što ju je snašlo.

S druge strane, Tropiko bend će predstaviti svoju novu pesmu, a prvu izjavu nakon diskvalifikacije iz Zadruge Vladimir Tomović će dati upravo za "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zato danas od 14 časova obavezno budite uz televiziju Pink i emisiju "Premijera - Vikend specijal", jer vas kao i uvek očekuje samo najbolje!

Autor: N. Vujčić

#Marina Tucaković

#Premijera-Vikend specijal

#Svetlana Ceca Ražnatović

#najava

'