AKTUELNO

Vrag je odneo šalu - rekao je njen muž.

Druga sezona rijalitija Zadruga je već poznata po dinamičnosti odnosa cimera koji zajedno dele luksuzno imanje. Tome u prilog idu mnogobrojni sukobi do kojih je došlo u proteklih nekoliko dana. Jedan od njih je konflikt između pevačice Zlate Đurković i bivšeg sportiste Vladimira Tomovića zbog kojih je još nekoliko zadrugara iznelo mišljenje i samim tim izabralo stranu u tom odnosu.

Foto: RTV Pink

Juče na sastanku kojem je pristustvovao novinar i voditelj Darko Tanasijević, Vladimir je izabrao Zlatu kao najomrženiju osobu. To ju je dodano isprovociralo da ustane i drži monolog, dok se iza nje odvijala totalno druga priča. Aleksandra Subotić i njen dečko David Dragojević imali su raspravu sa Tomovićem koja je nekoliko trenutaka posle prešla u fizički kontakt gde je Vladimir udario Subotićevu u lice pesnicom. Veliki šef je osudio takvo ponašanje Crnogorca tako što ga je diskvalifikovao iz Zadruge 2.

Za najbrži portal Pink.rs oglasio se Vladimir Novaković koji je sve pomno pratio preko malih ekrana dok je njegova supruga Zlata glasno osuđivala ponašanje Vladimira Tomovića.

Smatram da nasilje nad ženama, verbalno ili fizičko ne sme da postoji i da je Zadruga, odnosno Veliki Šef pokazao kako takve stvari treba da se rešavaju i u stvarnom svetu. Efikasno i oštro. Koliko god da neko nekog isprovocira, fizičko nasilje je odraz slabosti. Pogotovo muškarca prema ženi. Ne može se neko na osnovu svojih korena pozivati na čojstvo i junaštvo, a onda uraditi takvo nešto. Smatram da se Vladimir promenio u poslednjih 10 dana i da je za njegovu agresivnost kriva Stanija. Ja sam mu se zahvalio za pomoć Zlati, i dalje mislim da je ispao fer, ali okolnosti u kojima se nalaze očigledno iz svih njih izvuku ono najgore - govorio je Vladimir, Zlatin suprug.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte više: MAJKA ME JE HRANILA NA SLAMČICU, DECU NISAM MOGLA DA PREPOZNAM: Zlata otvoreno pričala o opakoj bolesti sa kojom se borila! (VIDEO)

Novaković je navodio da ipak krivca za to njegovo ponašanje vidi u Staniji Dobrojević i da bi Tomoviću bilo najbolje da se izvuče iz priče vezane za Staniju što pre.

Mislio sam da će se pomiriti, ali je očigledno želja za dokazivanjem bila jača. Stanija je pumpala priču kako se tamo njega svi boje, to je njemu prijalo i vrag je odneo šalu. I u emisiji sam rekao da je on u toj priči više zgotivio nju, a da se ona ozbiljno poigrala i da je zato došlo do svega ovoga. Nadam se iskreno, da će se Vladimir izdići iz te priče u koju ga je uvukla - završio je Vladimir o ovoj temi.

I.R.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

#Zlata Đurković

'