AKTUELNO

Njegova majka je saznala da je postala baka tek pre nekoliko dana kada je o ovome pričao sa Minom Vrbaški.

Ovaj petak u "Zadruzi" je drugačiji po mnogo čemu. Zadrugari su međusobno delili emotivne priče iz svojih života. Dok su neke izazvale smeh, veći broj je bio tužne prirode i izazvao je suze kod mnogih zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Toma Panić je ustao i krenuo da priča o svojoj vezu sa devojkom iz Kine koja je ostala trudna. Panić je otkrio da je jednom video dete i da nakon toga nema kontakt sa njima.

Moja karijera je počela da ide uzlaznom putanjom 2014. godine. Završio sam u Kini. Upoznao sam mnogo uticajne ljude, jer sam se kretao tim redovima. Upoznao sam ćerku jedne bitne osobe. To bogatstvo koje sam imao bilo je nesrećno. Uvek ću pamtiti rečenicu mog prijatelja posle dva atentata na mene: ''Tomo počeo si da se trkaš sa ljudima sa kojima ne možeš da se trkaš''. Suština priče je da je ona ostala trudna. Ja sam se tu propio. Ona se porodila i video sam dete tek posle šest meseci - otvorio je dušu maneken.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moja majka ne zna. Saznala je ovde kad sam pričao. Setio sam se da je moja majka imala jedinu želju, da bude baka. Mi više nismo u kontaktu, to joj je zabranjeno - pričao je Panić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Tomislav Panić

'