AKTUELNO

Veliki šef ne opravdava nasilje.

Vladimir Tomović je danas u toku popodnevne igre fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić, nakon kraće svađe. Aleksandrin dečko, David Dragojević obelodanio je to da je Tomović slao poruke i pokušavao da zavede Subotićevu pre nego što su ušli u "Zadrugu 2".

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je Vladimira dovelo do ludila, pa je počeo da gađa ljubavni par flašama, a zatim je i napao Aleksandru, koja je istog trenutka počela da plače, iako je ona bila ta koja ga je neprestano provocirala i gazila ga ispod stola, a njen dečko ga verbalno i fizički napao.

Tomović je odmah završio u zatvoru, a nedugo potom stiglo je i pismo Velikog šefa koji je oštro osudio i kaznio ovaj postupak bivšeg sportiste.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari, doneli smo odluku da zbog agresivnog ponašanja Vladimir bude diskvalifikovan i odmah napusti "Zadrugu". Takvo ponašanje je nedopustivo, ali je isto nedopustivo i podmuklo gaženje i šutiranje ispod stola - pisalo je u pismu Velikog šefa, kojim je osudio i Aleksandru i Vladimira zbog ponašanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ON MI SE MNOGO SVIĐA: Olja priznala u kog zadrugara je zaljubljena! (VIDEO)

Obezbeđenje je odmah otišlo po Vladimira u zatvor, nakon čega je ispraćen na kapiju "Zadruge". Njegova devojka, Stanija Dobrojević gušila se u suzama dok se sve ovo dešavalo.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Vladimir Tomović

'