AKTUELNO

Ponosna na naslednicu!

Popularna pevačica Ilda Šaulić je pre nešto manje od mesec dana održala svoj koncert u Beogradu kako bi obeležila deset godina karijere na muzičkoj sceni. Svoj talenat nasledila je od oca, kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Pored sjajne karijere, Šaulićevoj i na privatnom planu cvetaju ruže. Naime, ona je zasnovala i porodicu i dobila naslednicu kojom se i te kako ponosi.

Foto: Pink.rs

Pa, dosta je muzikalna, pokazuje već sada interesovanje za muziku i prepoznaje kada peva mama, a kada peva deda. Slatka je, uvek se vrti oko televizora kada krene muzika. Inače, ima i onog sportskog na oca, tako da je aktivna. Često se igra loptom, stalno nešto trčkara. Ne bih volela da se bavi fudbalom iako je tata u tom sportu, možda će igrati tenis kao mama, ko zna - rekla je Ilda i dodala da njena ćerkica Ema često voli da isprobava njene odevne kombinacije i štikle.

Foto: Pink.rs

Bilo je interesantno kada sam se ja spremila za jedno gostovanje, ona je sa polica počela da izvlači cipelice i setila sam se kada sam ja to radila kada sam bila mala, sestra i ja smo uvek bile u garderoberu.

Pročitajte još: INSPIRISAN JAPANSKOM POSLOVICOM: Dado Polumenta putem društvenih mreža očitao lekciju pratiocima (FOTO)

Ako njena mezimica Ema krene maminom stopama i pridruži joj se na muzičkoj sceni, Ilda će je maksimalno podržati.

Ako bude povukla tu žicu na mene i na dedu i ako bude pokazala afinitete zašto da ne, podržaću je. Ja muziku mnogo volim. Ako to bude njena želja i ako bude imala talenta, zašto da ne - rekla je Ilda u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

D. B.

#Ilda Šaulić

'