AKTUELNO

Pao razgovor između Anđela i Teodorine porodice.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su ljubavni par rijalitija "Zadruge 1" u koji su svi polagali mnogo nade da će njihova veza uspeti. Međutim, ona se ubrzo po završetku ovog zabavnog programa okončala, ali ako je suditi prema kadrovima koje je snimila ekipa "Paparaco lova" tu se i dalje nešto "krčka".

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njih dvoje su uhvaćeni kako su se zajedno odvezli do Teodorinog stana, gde su proveli skoro dva časa. Kako bismo proverili da li ima prostora za obnovu ove ljubavne romanse stupili smo u kontakt sa Teodorinom mamom, Gordanom Džehverović, koja je uvek otvoreno pričala na ovu temu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njima rekla i dok su bili u "Zadruzi", a i nakon toga da treba da budu u korektnim odnosima bez obzira na sve, ipak su mnogo toga prošli zajedno. Ako ste shvatili da ne možete da opstanete kao partneri, onda budite barem prijatelji. Ona je rekla: "Mama, u pravu si". Ja sam joj rekla da je uvek bolje da se nađu da popričaju, a ne da se prepucavaju kao Anđelo i Sava, pa i ja. Imali smo jedan lep razgovor, korektan. Ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima da mogu kafu da popiju. Tako je za sada, ako nešto bude, ja sam joj rekla da je podržavam šta god da uradi, jer znam da radi pravu stvar. Nije im se dalo, znala sam ja da će to tako da bude. Ne može se kad neko brani, što se tiče naše porodice, Teodora je znala šta mi mislimo. Sada je važno da su oni u dobrim odnosima, da mogu da se posavetuju - ispričala nam je Goca.

Foto: Pink.rs

Prema rečima, mama Goce, njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima, a da li će Teodora i Anđelo ponovo usudili da uplove u vezu ostaje da saznamo.

Pročitajte još: NIJE POSLUŠAO SVOJE NAJMILIJE! Adam ponovo u Marijaninom zagrljaju, ona mu se požalila: Strah me je da se čujem sa OCEM, pogazila sam sve što sam obećala! (VIDEO)

D. B.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'