AKTUELNO

Jovanovićeva prebledela.

Jedna od najatraktivnijih učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti, "Zadruge" , Dorotea Jovanović, dobila je večeras poziv sa svojom porodicom, nakon što su isto dobili Zerina Hećo i Adam Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea je prvo razgovarala sa Drvetom mudrosti, te je ispričala koji zadrugari joj smetaju, a sa kojima se najbolje slaže.

Dešava se proces prilagođavanja okolini, pokušavam da dam što više od sebe da bih što duže opstala i da bi bilo što zanimljivije naše druženje. Najviše mi prija Marija, glumica. Ne mogu da pronađem zajednički jezik sa više ljudi. To je ta osoba - rekla je Jovanovićeva kada je u Rajski vrt ušao Branislav Radonjić Brendon.
Hoću i ja poziv, da se čujem sa mamom. Ne biram način da stignem do cilja. Navela si mi da sa mnom ne možeš da nađeš zajednički jezik? I ti meni ideš na živce - ubacivao se Brendon.

Drvo ga je zamolilo na izađe iz Rajskog vrta, a zatim je nastavilo razgovor sa Doroteom.

Foto: TvPink Printscreen

Jako bih volela da dobijem poziv sa mamom i da vidim svog psa Lea. Nervira me Brenodon, ne mogu da nađem sa njim zajednički jezik. Njegovo ponašanje je čudno, menja mišljenja, mislim da je ironičan i ne bira sredstva da dođe do cilja. Ali ne mogu da krivim osobu koja ima viziju, jer makar je ima - navela je ona.

Drvce je pitalo zadrugarku od koga bi tražila novac za poziv ako bi on bio skuplji, a ona ne bi imala dovoljno para.

Tražila bih novac od Miće, pitala bih nekog za koga bih smatrala da ima novac, od Nataše, ili od Nataše. Pitala bih neke ljude sa kojima sam u finim odnosima, od Zorice, od Nemanje, ili od Stolića koji je dobio danas dosta novca - istakla je Jovanovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea je zatražila od Drveta i tajni zadatak koji je detaljno obrazložila, a u njemu bi učestvovao i Nemanja Tošić.

Da li možemo da dobijemo zadatak ja i još jedna osoba, ne želim da pričam jer sumnjam da me neko prisluškuje. Nemanja i ja smo došli na ideju da glumimo da smo u vezi, jer su nas već spajali. Tako da želimo da glumimo za zadatak, nedelju dana, pa da dobijemo neku nagradu. Ja sam došla na tu ideju jer svi očekuju da ću pokaziti svoju reč, da neću biti ni sa kim ovde, pa da vidim kako će ukućani reagovati - rekla je zadrugarka a zatim je dobila poziv i otrčala da prebrojava novac.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane žice bila je njena majka, Dragana Jovanović.

Nedostaješ mi mnogo! Volim te najviše na svetu - povikala je Dorotea kada je ugledala svoju majku.
Fanova imaš mnogo, svi te puno pozdravljaju. Svi te puno vole, svi te prate. Nisam navikla da se svađaš. Molim te prestani sa tim - poručila joj je majka.

Foto: TvPink Printscreen

Svađam se jer sam evoluirala, ne možeš da dođeš do reči ako se ne svađaš. Hoću samo da te kažem da te volim najviše na svetu - navela je zadrugarka.

Doroteina majka je tražila da učesnica ne pozdravlja nikog osim nje i psa, a tražila joj je i širfu od telefona i društvenih mreža.

Kaži samo mama volim te, volim Lea, dovoljno je to dvoje. Dalje ne idi, ne moraš to da ponavljaš. Ako si me razumela. Miću mnogo pozdravi. Sanja jedva čeka da izađeš. Primetila sam da imaš problema sa spavanjem, ja znam zašto ti spavaš puno, oni ne znaju. Probaj da se kontrolišeš. Adam kao dečko mi se dopadao na početku, ali s obzirom na sve, tačka i kraj - istakla je Dragana.
Zašto si mi tražila šifru sa telefona? Samo diskrecija. Da li ti izgledam ružno - pitala je Jovanovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ADAMOVA PORODICA NE VOLI MARIJANU: Beži od nje što pre, a onda su ŠOKIRALI LUNU navodeći da joj Lazar nije dobar prijatelj! (VIDEO)

Zato što mi treba... Izgledaš super, izbegavaj sukobe. Nije mi se to dopalo - rekla je njena majka.
Što se tiče onoga, da li je ono što sumnjam - pitala je Dorotea ali odgovor nije dobila.

Nema sumnje da su majka i ćerka razgovarale u šiframa o njenom emotivnom partneru, a detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Dorotea Jovanović

'