AKTUELNO

Čestitala svom sinu na strpljenju.

Majka Baneta Čolaka, Jasmina Đorđević gostovala je u emisiji "Zadruga - porodice zadrugara" u kojoj je komentarisala ljubavnu vezu njenog sina i Zerine Hećo sa kojom Čolak često ulazi u rasprave.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Bane se nedavno čuo sa svojom majkom koja ga je kritikovala zbog ponašanja, a nakon toga Zerina je plakala govoreći Čolaku kako ne voli što se svađa sa majkom zbog nje.

Taj poziv je bio nešto što je iz mene izašlo, ali svakako to je svaka emocija koju sam ja pokazala, to je bilo iz srca. Treba mu orden dati, za sve što trpi, za živce, za gomilu strpljenja - pričala je Jasmina.

Foto: RTV Pink

Kada je bila žurka povodom rođendana Aleksandre Subotić, došlo je do žestoke svađe između Baneta i Zerine, nakon čega je Čolak završio u zatvoru. Jasmina je komentarisala i tu situaciju.

Vidi se iz aviona da se dečko zaljubio do ušiju. To je mešavina ljubomore, posesivnosti, ali smatra da je to potpuno normlano. Jako su retki ti muškarci. Bane joj je samo želeo dobro - govorila je Banetova majka.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, Bane i Zerina su se danas više puta posvađali, a Bane se izvinjavao svojoj devojci koja je tokom popodneva i plakala. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'