AKTUELNO

Godine vežbanja su se isplatile.

Ljuba Pantović (39) je još jednom pokazala da se težak rad i sati znojenja u teretani uvek isplate. Bodifitnes šampionka na pragu pete decenije podelila je svom Instagram profilu fotografiju u minijaturnom bikiniju i otkrila liniju na kojoj bi joj mnoge devojke pozavidele.

Ona je pozirala na plaži, a poza iz profila otkrila je zategnutu zadnjicu na koju bi bile ljubomorne i mnogo mlađe devojke, pa i njena ćerka Aleksandra Subotić koja se trenutno takmiči u "Zadruzi".

Foto: E-stock

Ljuba je pre dve noći gostovala u emisiji "Amidži šou" gde je otvorila dušu i govorila o sukobu između nje i Aleksandre. Ona je otkrila da trenutno ne razgovara sa ćerkom, kao i da će teško doći do budućeg pomirenja.

PROČITAJTE JOŠ: SVE MI JE BILO STRESNO I STRAŠNO: Banetova mama užasnuta sinovljevom svađom sa Zerinom! Evo šta bi joj REKLA U LICE kada bi mogla da je vidi! (FOTO)

Osvrnula se i na Aleksandrinog dečka Davida Dragojevića za koga nije štedela reči uvrede nazivajući ga lažovom i "šar pejem", a u jednom trenutku se dotakla i njegove seksualne orijentacije.

Autor: J. R.

#Ljuba Pantović

'