AKTUELNO

Palo pomirenje.

Tokom sastanka kada su ukućani komentarisali zadatak koji su pali, došlo je do svađe između Aleksandre Subotić i Zorice Marković. One su se posvađale jer se nisu najbolje razumele, a zatim je Subotićeva optužila Zoricu da glumi autoritet.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Posle sastanka Zorica i Aleksandra su razgovarale u pabu, gde su uspele da izglede svoje odnose. Pevačica je tom prilikom govorila kako ne smatra sebe glavnom osobom u "Zadruzi 2" i da je ona samo tu kao pomoć ovonedlejnom vođi Radi Vasić.

Meni je krivo. Ja stvarno ne želim da se raspravljam - izjavila je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

Ja tebe nisam čula. Oko mene grmi sve, Stanija, Vladimir, Rada... Ja nemam ništa protiv tebe dete. Što je meni potrebno da se svađam sa tobom kada znaš da si mi draga. Ja ne znam da li si ti čula, ali ja tebe nisam čula. Ja sam ovde zadrugar, ja sam k*rac na bicikli Ljubi te majka! - govorila je Zorica Aleksandri.

Foto: RTV Pink

Nakon razgovora, Aleksandra i Zorica su uspele da izglade svoje odnose i ove zadrugarke su zatim nastavile sa svojim redovnim aktivnostima pod krovom najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga".

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Zorica Marković

'