AKTUELNO

Nisu mogle da se zaustave.

U toku večeri voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" podigao mnoge zadrugare na noge. Među njima bile su i Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević, za koje su gledaoci imali i te kako zanimljiva interesovanja.

Jedan od njih želeo je da čuje komentar na Aleksandrinu konstataciju da Stanija ima 33 godina, a nema dete i da li to znači da svi treba da rode sa 16, kao što je ona svom očuhu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mogu da kažem da ja imam jednog oca, Karađorđa Subotića, a to sa kim ja imam dete je isfurana priča, to dete je prihvaćeno od strane ovog čoveka ovde - rekla je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mogu samo da kažem da kad sam imala 16 godina bila sam nevina, prvi put sam se zaljubila. BIla sam u srednjoj i ređala petice i trenirala sam i to je sve što sam znala u životu. Jedva čekam da se ostvarim kao majka, tad ću staviti tačku na sve što sam radila u životu, mislim na rijalitije. Hoću da kažem da bih tada bila posvećena svojoj deci i posvećivala mu što više vremena. Ja sam nevinost izgubila sa 18 godina. Ja sam Aleksandri jednom poslala poruku, znam da je imala tešku životnu priču - rekla je Stanija.

Foto: RTV Pink

David Dragojević je uskočio posle ovog izlaganja, pa sve šokirao onim što je rekao.

Ja sam bio sa manipulatorima i jakim igračima, ti si jedna velika nula. Ti treba Vladi da se zahvališ na svemu ovde. Ti si 40x spomenula dete jutros iz nemoći, nemoj da ga uzimaš u usta! Ja gajim to dete, to dete je moje. Ti imaš brata napolje i pazi šta pričaš - rekao je David.

U nastavku ove žestoke rasprave Subotićka je pred svima ispričala i nove detalje iz svog života koji je, kako je poznato bio težak i pun gordosti. Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Stanija Dobrojević

'