AKTUELNO

Pokušavala je da uzdigne svog dečka.

Vladimir Tomović privukao je veliku pažnju javnosti zbog svog temperamenta i stava, a i njegova devojka Stanija Dobrojević je često isticala da je zbog toga ponosna na njega.

Tako je u toku noći dok je voditelj Milan MIlošević čitao ,,Pitanja gledalaca" podigao i Staniju kako bi je zamolio da odgovori na jedno pitanje: Nazivaš u kući muškarce malim macama, je l se to oni plaše Vladimira? Nisu došli da odmeravaju snage sa njim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vladimir dominira ovde što se tiče muškaraca. Joca i Bojan su mišićavi momci i očekivala sam više od njih. VLadimir je porastao u mojim očima kad ih postroji i oni ćute. Ne razumem zašto su takve kukavice. Oni mi nisu jasni, nisam pozivala da se fizički nadmeću, nego da čisto izađe nešto iz njih. Malo nekog karaktera, temperamenta, muškosti. Ja ne mogu da verujem da takva vrsta muškaraca postoji. Glupavi i tupavi - rekla je Stanija.

S obzirom na to da je žestoko udarila ja muškost Jovice Putnikovića, on je imao potrebu da im uzvrati na ove prozivke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nisam na ulici. On mene izaziva da ja nešto uradim. Ja bih drugačije odreagovao da sam napolju. Ja ne krijem da sam ja jači od tebe, ali, ja se tebe ne plašim. Ja ne mogu da odreagujem ovde, kako bih napolju. Ne znam šta ljudi očekuju - rekao je Joca.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si ti svesna šta pričaš? Navlačite momke da jedno drugom izgovaraju ovako nešto - bila je zgrožena Zorica.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'