AKTUELNO

Nije znala šta da joj odgovori.

U Zadruzi 2 zavladala je velika netrpeljivost otkad se u Belu kuću pojavio voditelj Milan Milošević i najavio im da će u narednih nekoliko sati odgovarati na sva ,,Pitanja gledalaca", koji su verno pratili svaki njihov pokret.

Jedan od njih želeo je da sazna zbog čega je Nataša Moskva ogovarala Lunu Đogani u prisustvu Marije Kulić, a zbog toga joj je uputio i žestoke kritike.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam je ogovarala negativno. Komentarisale smo Marija i ja kad smo bile u izolaciji. To je bilo samo objektivno. Mi smo komentarisale šta bi bilo kad bi bilo. Možda bi se spetljali da nije mene. To nije bilo nikakvo ogovaranje. Spominjale smo još nekoliko osoba, nismo samo o njoj pričale. Bila je sve vreme priča o Luni, meni i Lazaru - pravdala se Moskva.
Meni je ovo dosadno, svaka veza se svodi na Lunu. Zabranite vašim muškarcima da pričaju sa mnom. Ja nemam nikakve veze ni sa jednim muškarcem, da sam htela da imam nešto imala bih i pre tebe, ti ne bi ni postojala - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lazar Jeremić je pokušao da opravda svoje postupke, pa je napao Lunu koja mu je žestoko odbrusila.

Ja mislim da ona najviše potencira trojke, mi nju ne komentarišemo. Sama si ušla u priču! - tvrdio je Lazar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je učesnica ovog rijalitija. Nataša nije pričala o Luni, nego sam ja pričala Nataši zato što smo planirale kako bismo volele da se situacija odvija. Ja sam razumela da je Luni Lazar bio gotivan, ona je slobodna i zašto ne bi imala simpatije - rekla je Marija.
Ti si taj koji je meni prilazio, vi ste me upleli u ovo! Trčao si kao ker ovde, sada ne znaš o čemu se radi. Hoćeš da kažeš da se ja uplićem, Bože gospode. Sad vam kažem, još jednom pomenite moje ime, videćete - iznervirala se Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Nataša Moskva

'