AKTUELNO

Ovo je mesto gde se Luna krije!

Bora Santana i Bane Čolak, vodili su radio Amneziju, jedini radio koji se gleda i sluša, a njihov gost bila je modna blogerka Luna Đogani.

Oni su Lunu upitali koga od bivšim zadrugra ne bi volela da vidi kao učenike, a na veliko iznenađenje mnogih, ona je navela svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića i njegovu bivšu ženu Kristinu Kiju Kockar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne bih volela da vidim Kiju. Lagala bih kad bih rekla da ne bih volela da vidim Slobu, ali dovoljno bi bilo da dođe samo na žurku - rekla je Luna.

Lunu su u prošloj sezoni Zadruge spajali sa Markom MIljkovićem, dok su mnogi komentarisali da se jedno drugome veoma dopadaju, aon je sada učesnik druge sezone, pa je modna blogerka za njega izjavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marko je stvarno mnogo dobar dečko i drago mi je što je došao. Mi smo se zbližili poslednjih mesec dana Zadruge 1, ali između nas nema ništa više osim prijateljstva - pričala je Luna.

Šta ljudi mogu da očekuju od Lune u ovoj sezoni najledanijeg rijaliti programa u regionu, ona je pričala tokom svog gostovanja.

Možete da vidite Lunu kakva zaista jeste - odgovorila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tokom svog borkavka u Zadruzi, Luna je više puta plakala i pominjala Slobu, a sada je priznala koje je mesto najviše podseća na njega, kao i gde voli da provodi svoj evreme kad je tužna.

Pab mi je mnogo bolan prostor. Kad ami je teško odem u pab i isplačem se kao čovek - priznala je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'