AKTUELNO

Iako je više puta isticala da je bila žrtva nasilja u porodici, pevačica Anabela Atijas rešila je da ružne stvari iz prošlosti ostavi daleko iza sebe.

Članovi grupe "Fanki dži" stavili su tačku na svoj brak pre sedam godina, nakon čega su dugo bili u lošim odnosima. Ipak, Anabela Atijas i Gagi Đogani uspeli su vremenom da izglade međuljudske odnose, a sada su toliko dobri da su počeli i ponovo da nastupaju zajedno, iako im se muzička grupa nakon razvoda raspala.

Foto: Pink.rs

Pevačica je rešila da iza sebe ostavi sve probleme i loše uspomene, pa je svom bivšem supružniku oprostila i fizičko nasilje koje je doživljavala dok je sa njim bila u braku, o čemu je ranije više puta govorila.

Ljudski je praštati. Možda to nije moja vrlina, možda je to moja mana, ali ja nekako volim što sam takva i što nisam zlopamtilo. Volim da dajem ljudima šansu, da pomažem i nađem se kada zatreba. On je ipak otac moje dece i povezani smo, tako da nije trebalo mnogo razmišljanja - izjavila je Anabela.

Foto: Andrej Nihil

Podsetimo, pevačica sa Gagijem ima dve ćerke, Lunu i Ninu, a krajem 2012. godine udala se za sarajevskog biznismena Andreja Atijasa, sa kojim ima ćerku Blankicu.

Autor: D. Tanasijević

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Nasilje

#pevač

#pevačica

'