AKTUELNO

Želi da bude deo porodice, ali joj je to pravo uskraćeno zbog ovoga!

U večerašnjoj epizodi emisije "Amidži šou" gostovali su Ljuba Pantović, Anabela Atijas i Gagi Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je Anabela iznela svoje mišlejnje o Luninoj i Slobinoj vezi i rekla da Slobu nije mogl ada prihvati, Ljuba je prokomentarisala vezu svoje ćerke Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića sa kojim nije u dobrim odnosima, ali i njegovu porodicu za koju nije imale lepe reči.

Koga ja da pihvatim? Balerinu? Ne želim, ja sam rekla da je on folirant. Njegova porodica je iskorišćava na sve moguće načine. Ja sam bila prisutna kada je ona dala hiljadu eura da oni plate struju. Nisu joj tražili da im da, nego da im pozajmi i naravno nisu joj vratili. Rekla sam joj da im da pare jer će tim postupkom kupiti istinu. Ne bih mi bilo žao ni da im da još hiljadu eura, da kupi još jednu istinu - pričala je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da Davidova majka čuva Aleksandrinu ćerkicu Magdalenu dok su njih dove u Zadruzi, Ljuba je izjavila da ona na to nema zakonsko pravo ali i da njegovi maksimalno iskorišćavaju ovu situaciju.

Žena debele pare dobija što čuva Aleksandrino dete. Napravila je priču da je ona prihvatila, kao da niko drugi nije želeo da prihvati Aleksandrinu priču. Ja sam zakonski onemogućena, ali svi znaju da sam bila zakonski staratelj Magdaleni. Ja nemam pravo da dete odvedem u Svedsku. Ja tamo živim i radim i nemam drugi izbor, tako da ne mogu da joj čuvam dete dok je ona u Zadruzi - rekla je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠTO SAM SE VIŠE TRUDILA DA IH RAZDVOJIM, ONI SU SE SVE VIŠE ZBLIŽAVALI: Anabela javno priznala šta misli o vezi Slobe i Lune, a zbog ovoga su je svi OSUDILI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

K. K.

Foto:

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

#Zadruga 2

'