AKTUELNO

Goga Sekulić će, po svemu sudeći, u 2017. godini dobiti svoje prvo dete.

Poznata pevačica Goga Sekulić, koja se pre nedelju dana veriila za petnaest godina mlađeg dečka Uroša Domanovića, po svemu sudeći u novoj 2017. godini ostvariće se u ulozi majke!

Naime, nakon što je na ruku stavila verenički prsten, Goga se nakratko vratila u Srbiju kako bi snimila spot za svoju novu pesmu, gde ju je snimila ekipa emisije "Paparazzo Lov", a u kadrovima koji su zabeležili primetan je stomačić za koji se šuška da je trudnički.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Goga je za snimanje odabrala haljinu u crnoj boji u kojoj bi njena figura trebalo da izgleda znatno vitkije, međutim, budući da je toaleta bila veoma uska, niko iz ekipe nije mogao da skine pogled sa Goginog stomačića, za koji se odmah posumnjalo da je trudnički, budući da se ne odvaja od zgodnog sportiste za kojeg se pre nedelju dana verila.

Foto: Printscreen

U prilog spekulacijama da je Goga trudna govore i video-snimci koje je ekipa emisije "Paparazzo Lov" zabeležila ovog leta u Splitu, gde je Goga pokazala ravan stomak i zanosne obline.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Da li će se Goga zaista uskoro ostvariti u ulozi majke ili je samo nabacila nekoliko kilograma tokom aktuelnih praznika, za sada nije poznato.

Autor: D. Tanasijević

#Goga Sekulić

#Trudnoća

#Uroš Domanović

#pevačica

#trudnica

'