AKTUELNO

Počeo da drami čim je otvorio oči.

Čim je otvorio oči, MC Damiro počeo je da drami. Prvo se unosio u kameru koju je posle nekoliko sekundi svojim udarcem okrenuo, zatim je lupao na kapiju, a onda se posvađao sa Suzanom Perović i Vladimirom Tomovićem.

Foto: RTV Pink

Cobe je izveo Damira u dvorište gde su razgovarali o dešavanjima sa rođendana Aleksandre Subotić, a reper je počeo da plače. Ona je ponovo počeo da drami, lupa na kapiju, dok je u jednom momentu otišao na farmu.

Foto: RTV Pink

Pošto hoće da beži, dođi da ti pokažem vrata! Evo ti levo vrata! A ne smeš na vrata! Što se foliraš? Budi normalan jednom! Evo ti vrata, gurni ih i izađi! - vikao je Bora na Damira kada ga je video na farmi.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Damiro je zatim otišao posle svađe sa Borom ponovo na kapiju, gde je govorio kako je spreman da ponovo napustio "Zadrugu" i da nosi posledice zbog toga. U sve se umešala i Olja Bajrami koja ga je kritikovala.

Foto: RTV Pink

Ja se ovde zbog tebe svađam sa deset ljudi! Nemamo šta da pričamo! Nemoj te stvari raditi! Ja nisam u problemu, ti su problemu! Koliko godina imaš? Ideš mi na živce Damire! - vikala je Olja na Damira.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bora Santana

#MC Damiro

'