AKTUELNO

Opšti haos u Beloj kući.

Čuvena "afera puding" čiji su glavni akteri Stanija Dobrojević, Jovica Putniković, Bojan Gaćeša i Vladimir Tomović, danima unazad kvari odnos ovo dvoje golupčića. Naime, Crnogorac je nasrnuo na svoju devojku zbog spekulacija da je Dobrojevićeva kuvala pudnig Jovici i Gaćeši.

Nakon ovoga on se izvinio svojoj nežnijoj polovini, ali Stanija iz dana u dan potencira da je on vrlo agresivan, a ovo je bila i večerašnja tema i razlog još jedne svađe između Vlade i Dobrojevićeve.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nasrnuo si na mene ni krivu ni dužnu. Ubačena je koska. Ovde se nije desilo ono što je tebi rečeno. Nemam ništa ni sa Jocom, ni sa Bojanom - vikala je Stanija.
Optužuješ me da sam agresivac, a treba da si na mojoj strani. Ona da vas je sve optužila da ste lopovi, a to niste, da ste najgori na svetu, ja bih stao ispred nje, ja sam takav, a ako ćeš ti mene za najmanju sitnicu da optužuješ... Ja sam se izvinio - pocrveneo je Vlada od besa.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga u raspravu se uključila i Zerina Hećo koja je osudila Staniju da je svog dečka predstavila u negativnom svetlu.

On nije izvršio nasilje nad ženama. Zašto si sa njim? Ako je to nasilje nad ženama, ti to treba da sasečeš u korenu. Ja sam doživela nasilje. Ostavi ga i ja sam tako. Da si napolju, bolelo bi me du*e šta radi Stanija Dobrojević. Ti si ovde fejk - vikala je Zerina, dok se Stanija pravdala da voli svog dečka.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je nastavila da se pravda šta je zapravo razlog njenog i Vladinog nesporazuma.

Počela sam da plačem jer nisam mogla da ga smirim. Vladimir mene nije udario, a razgovor je bio neophodan, jer se on ponašao kako ne treba - rekla je Dobrojevićeva.
Hoću da kažem da sam ja bio prema njoj agresivan, a ti sutra ceo dan trčiš za mnom. Prava žena ako je neko pita da li je njen dečko agresivac neće da kaže da ne podržava nasilje. Ti treba da budeš štit moj, a ne da pričaš kako sam te uhvatio za ruke i stavio ruku na usta, uradiću to opet sto puta. Što ne kažeš kako te grlim? - besneo je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZADRUGARI U ŠOKU! Mića otkrio kod koga je hrana zbog koje je danas nastala NEVIĐENA SVAĐA! (VIDEO)

Mišljenja su bila podeljena, većina zadrugara je prokomentarisala ovu situaciju, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'