AKTUELNO

Sasula im sve u lice.

Tokom večeri voditelj i novinar Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi saznao šta je  ovonedeljni vođa Rada Vasić odlučila u vezi sa tim ko će biti potrčci. Neposredno pre toga Milošević je porazgovarao sa zadrugarima o aktuelnim temama koje su obeležile prethodne dane.

Kako je Nataša Moskva želela da se osveti Lazaru Jeremiću zbog njegovih simpatija prema Luni Đogani, ona je želela da ga napravi ljubomornim rekavši zadrugarima da joj se dopada Jovica Putniković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo sve napravilo buru u njihovom odnosu, glavni akteri ove priče su razjasnili o čemu se radi.

Ja sam njega primetila, kada smo ušli, tu je postojalo emocija, onda tu je uletela Mina i to je bilo kraj toga. Mene je zabolelo onu noć kada je bilo pitanje novinara. Laza je osam dana u mom krevetu, pozdravlja moju porodicu. Uradila sam to iz osvete, jer sam mu dala priliku da mi se približi emotivno, što nije šala. Neka se oseti kako sam se ja osećala. Luna zna da nema nikakav problem sa njom. Ja otkako sam sa njim u krevetu, ja nemam nikakvih osećanja ni prema jednom muškarcu - pravdala se Nataša, a nakon toga se oglasila i Luna:

Foto: TvPink Printscreen

On me je juče odveo do hotela, ispovedao mi se, plače, rekao si da te je Nataša za*ebala. Zašto si od svih ljudi mene odveo kod Hotela? Muka mi je od ove priče. Uveli su me u nju neizazvano - pričala je Luna.
On je Luni pričao pre tri dana na žurki da bi joj dao 5.000 poljubaca i da bi od svih žena izabrao nju - rekla je Moskva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa Lazarom nikada ne bih bila da je jedini muškarac na ovome svetu. Prekinite da me uplićete u tu priču. Ja od danas ne razgovaram ni sa Natašom ni sa Lazarom - pobesnela je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SADA JE U VEZI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM, A KRIJE DA JE BILA SA JEDNIM ZADRUGAROM: Moskvin prijatelj izneo njene MRAČNE TAJNE i otkrio zbog koga je ZAVRŠILA U ZATVORU! (FOTO)

U ovu raspravu su se uključili i drugi zadrugari, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

#Nataša Moskva

'