AKTUELNO

Poznata pevačica pokazala je kako izgleda njen dom u Briselu koji, inače, nimalo ne voli.

Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja, više puta je izjavljivala da ne podnosi život u Belgijskoj prestonici. Ipak, ona poseduje stan u Briselu koji je veoma lepo uređen i prilično prostran.

Foto: Pink.rs

Ona u njemu živi sa svojim suprugom Džuniorom Džekom, poznantim inostranim di-džejom, a u tmurnom gradu koji nimalo ne voli raspoloženje joj u velikoj meri popravlja porodični kutak na koji je ponosna i u čiji je enterijer uloženo mnogo novca.

Foto: Pink.rs

Pevačica i njen izabranik najviše vole belu boju, pa u njihovom domu preovladavaju skupoceni komadi nameštaja u ovim nijansama, a na društvenim mrežama mogu se pročitati komentari da Kajin i Džuniorov dom podseća na modni studio, zbog minimalističkog stila u kojem je uređen.

Foto: Printscreen

Njena luksuzna nekretnina ima dva nivoa, a pevačica često voli da provodi vreme kod belih, jednostavnih stepenica u čijoj se blizini nalazi udobna fotelja, gde Kaja često boravi.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ostojićeva često fotografiše svoj dom i njegovim izgledom hvali se na društvenim mrežama, a najviše voli da pozira kraj čisto belog zida i belih vrata, gde neretko pokazuje vitku figuru i zanimljive odevne kombinacije.

Foto: Instagram

Autor: D. Tanasijević

#Brisel

#Dom poznatih

#Kaja Ostojić

#pevačica

'