AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Autorska emisija Ognjena Amidžića, "Amidži p", koja je ušla u 11. sezonu emitovanja, očekuje vas i ovog utorka od 22:15 časova na TV Pink!

U studio stiže bivša učesnica "Farme" i sportistkinja Ljuba Pantović, čija ćerka Aleksandra Subotić trenutno sa dečkom Davidom Dragojevićem učestvuje u najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga 2".

Foto: Facebook

Ljuba se često oglašavala u medijima i javno rekla kako ne podržava Aleksandrinu vezu sa Davidom i kritikovala ponašanje svoje ćerke, zbog čega već neko vreme nisu u dobrim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Ona će upravo u emisiji "Amidži šou" ovog utorka izneti do sada javnosti nepoznate detalje o Aleksandri i njenom dečku Davidu.

Ognjen će u studiju ugostiti bivši bračni par i nekadašnje zvezde devedesetih Anabelu Atijas i Gagija Đoganija. Anabela i Gagi će kod Ognjena potpuno iskreno govoriti o porodičnim odnosima, prisetiće se perioda kada su bili u braku, u kom su dobili ćerke Lunu i Ninu, ali i razloga za razvod i priča o porodičnim nasilju.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Anabela će po prvi put posle bračne drame kroz koju je prošla otvoreno govoriti o suprugu Andreju Atijasu, ćerki Luni i njenom učešću u "Zadruzi 2", bivšem suprugu Gagiju, ali i o tome u kakvim je odnosima sa bivšim supružnicima Kijom Kockar i Slobom Radanovićem.

Foto: Ivan Vučićević

Sa druge strane, Gagi će otkriti pravu istinu o navodnom pomirenju sa bivšom suprugom Anabelom, o čemu se ovih dana sve više piše.

Foto: Pink.rs

Ovonedeljna emisija donosi još mnogo iznenađenja, zato ne propustite "Amidži šou" u utorak 2. oktobra u 22:15 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandra Subotić

#Amidži Šou

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#David Dragojević

#Gagi Đogani

#Ljuba Pantović

#Luna Đogani

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'