AKTUELNO

U novogodišnjem specijalu emisije "Premijera" pevačica je sumirala utiske iz 2016. godine.

Ekipa emisije "Premijera" je u godini koja je na izmaku pratila naše poznate u stopu.

Atraktivna pevačica i članica žirija šoua "Ja imam talenat" Ana Nikolić je pred premijernim kamerama otkrila kako je došlo do upoznavanja sa njenim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

Mi smo počeli saradnju još 2015. godine, u oktobru, novembru. Želela sam da menjam kompletan pravac. Imala sam ja 70% albuma, ali nisam bila zadovoljna, želela sam kompletno da menjam. Onda smo došli do Raste. Otišli smo u taj studio, počeli su da mi puštaju balade, pa onda neke brže stvari. I tog trenutka sam, posle prvog sastanka znala da sam na pravom mestu, što se albuma tiče - iskrena je bila Ana Nikolić.

Foto: undefined

Priznajem da nisam čula za Rastu ranije. Meni Rasta, "rastafarijanci", marihuana su mi bili vrlo nepoznati pojmovi. Nisam se nešto u životu sa time susretala. Tako da za mene je to bilo Rista, meni je to sve isto  - rekla je Ana Nikolić.

Ana je priznala da je svojom vezom, a kasnije i brakom, demantovala samu sebe jer njeno pravilo bilo da se ne zabavlja sa muškarcima iz svoje struke.

Nikad ne znate šta nosi dan, šta nosi noć i život. Eto mene je život malo demantovao. Moje prvo pravilo, životno, je bilo - nikada sa ljudima iz posla i zaista moji momci nikada nisu bili iz posla.

Foto: Printscreen Youtube

Kakvo svadbeno veselje planira, kao i kakva je to njena i Rastina ljubav, pogledajte u najnovijem "Premijera novogodišnjem specijalu".

Autor: J. V.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'