AKTUELNO

Ljubomorna je na nju?

Bivši ljubavni par Nevena Arsić i Bojan Gaćeša su se osamili tokom večeri u pabu, kako bi popričali o svom odnosu, a tu priliku je iskoristio kako bi joj objasnio u kakvom je odnosu sa Rebekom Popović.

Znaš da sam degenerik. Ja ću se truditi da ispravim neke stvari kod sebe, ali neću dozvoliti da me neke stvari gaze. Ko god bude doveo u pitanje tebe kao žrtvu, mene kao degena koji je sve to preskočio, ima da im je*em majku. Ništa me ne zanima. Pokreću se teme da sam ja sa jednom, drugom, to me ne zanima. Ja samo sedne sa devojkom, imamo maz i ja sam odmah sa njom - pričao je Bojan Neveni.

Foto: TvPink Printscreen

To ti sam radiš! Šta je sa Rebekom? Rekao si da ti se sviđa - bila je znatiželjna.
Ja nisam rekao da mi se ona sviđa, već da mi prija njeno društvo. Rekao sam u emisiji da sam slobodan dečko, da nisam više sa Oljom, da se družim sa devojkama sa kojima se nisam družio i da mi prija Rebekino društvo. Nisam ja rekao ložim se na nju - pravdao se Gaćeša.

S obzirom na to da je Nevena primetila da Gaćeša želi da ostavi slobodan prostor za davanje komentara o njegovom odnosu sa Rebekom, ona mu je žestoko odbrusila da takve priče ne treba da pravi.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi to odgovara kao muškarcu? Sam sebi to radiš - bunila se Nevena.
Koliko god da tebi ovo ostvarenjen kontakta deluje pogrešno, ja ga ostvarujem na taj način. Znam da tebe nikad neću izgubiti, jer se mi razumemo. Koji god problem da bude, ja ću da stanem ispred tebe i ti ispred mene. Ne postoji problem isped mene i tebe. Mi smo to prevazišli. Ti i ja nismo u vezi. Funkcionišemo na nekoj drugoj frekvenciji, nismo ljubavnici, mi smo samo nesalomivi ovde zajedno jer se razumemo i neću da ispada priča da ja tebe zavlačim. Postoji priča da si ti jadna abortirala... - ispričao je Bojan.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Vlada PRIJATELJSKI POSAVETOVAO Lazara da se KLONI Nataše: ONA TEBE NE ZASLUŽUJE, ZAMENILA TE SA MOMKOM KOJI JE MIŠ NA STERODIMA! (VIDEO)

Kako je protekao njihov razgovor pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bojan Gaćeša

#Nevena Arsić

'