AKTUELNO

Nova ljubav na pomolu?

Rebeka Popović i Savo Perović su tokom prethodnih dana imali veoma blizak odnos, čak su se i poljubili, dok se tokom večeri situacija naprasno promenila. Naime, novinarka je bacila oko na Bojana Gaćešu i prija joj da provodi vreme u njegovom društvu.

Kako su počele da kruže priče po Beloj kući da su se Bojan i Rebeka zbližili i da između nih postoje simpatije, Sava se poverio Gaćeši kako stoje stvari između njih dvoje.

Foto: Rijaliti Zadruga

Mi smo u celoj priči četiri, pet dana, kada nije imala da spava. Postali smo bliži. U celoj toj priči imali smo teme ispod pokrivača. I sve je bilo normalno. Ona je meni počela da zamera oko hrane. Neće da mi pripomogne kada spremam hranu. Desila se situacija tokom "Igre istine" da simpatišemo jedno drugo. Mi smo se dva puta poljubili, to nije bio običan francuski poljubac. I na sve to, devojka se ujutru probudi da ja na znam šta se dešava. Počele su čarke, u tom nekom smislu. Ti kao ti me ne zanimaš, ja to imam sa njom problem i sa njom ću da ga rečim. Očigledno da ona igra igru. Da budemo čisti, ako si već osetila simpatiju prema njemu (Bojanu) zašto to nisi ovde rekla i meni to ne kažeš. Maziš se sa mnom, ljubiš se i odjednom se budiš.. Ispašće debil pred svim ljudima - objasnio je Sava.

Foto: TvPink Printscreen

To i ja posmatram i gledam, ja rekoh: "Daj da popričam sa dečkom znam da ste se nešto... Ona je meni prišla i samo paf... Mi se nismo poljubili ništa - pravdao se Bojan.
To nije moja sramota, nego njena. Kada dođe momenat ja ću reći stavove u vezi sa njom. Tu ću da završim svaku priču, ja sa tim stvarima ne želim da pravim dramu. Čuo sam od nekoga da je nekome rekla da joj glumim mamu i tatu - pričao je Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju razgovora Bojan je želeo da zna da li ima zeleno svetlo kod Rebeke i u kakvim su odnosima njih dvoje.

Ako ti imaš neku priču sa njom u planu, neću da se mešam, hoću čisto da znam - rekao je Gaćeša.
Ja sam stavio tu 100% tačku na to sa njom i rekao sam joj da skloni sve stvari sa mog kreveta, jer je došla u moj krevet - odgovorio mu je Sava.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Lazar POZELENEO OD BESA, kada je video Jovicu i Natašu zajedno, pa se POVERIO Mini DA SE OSETIO KAO VIŠAK! (VIDEO)

Kako je protekao njihov razgovor pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'