AKTUELNO

Opasno joj je zamerio što se poigrala sa njegovim cimerom.

Nataša Moskva napravila je veliku pometnju u Beloj kući time što je izmislila priču da joj se dopada Jovica Putniković, uprkos činjenici što deli postelju sa Lazarom Jeremić.

Jera je nekoliko sati proveo u agoniji šta se dešava između Jovice i Nataše i da li će ga njegova simpatija ostaviti na cedilu. Nakon što mu je Mina Vrbaški razjasnila situaciju, on je otišao da porazgovara sa Vladimirom Tomovićem šta mu je činiti.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ona ima što ovde nema pet devojaka? Sa kim da iskompromituje tebe? Zamenila te sa momkom koji je miš na sterodima. Ona tebe ne zaslužuje ni najmanje. Majstore ti imaš problem što si se zaljubio u nju, u devojku koja hoće rijaliti igru. Pitaj šta god ti treba, traži mi, ali za nju ništa. Onog momenta kad tajnu znaju dve osobe, onda nema tajne - objašnjavao je Tomović Lazaru.
Ona je meni to uradila da bi video kako se ona oseća zbog toga što sam spominjao Lunu. To mi je Mina rekla - objasnio je Lazar Vladi.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Jeremić priznao da će ovo veče provesti zajedno sa njom i da će nastaviti da održava odnos kakav imaju, Vlada ga u tome nije podržavao.

Pročitajte još: Lazar POZELENEO OD BESA, kada je video Jovicu i Natašu zajedno, pa se POVERIO Mini DA SE OSETIO KAO VIŠAK! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'