AKTUELNO

Biće ovo veliki izazov za njihovu ljubav.

Zerina Hećo je u "Šiša baru" bila večrašnji gost voditelja Ognjena Amidžića i tom prilikom je priznala u kakvom odnosu sa Miljanom Kulić, sa kojom je čak i tokom večeri ušla u konflikt.

Nema svrhe ulaziti sa njom u konklikt na duge staze. Meni je nje žao. Ja sam samo prokomentarisala njeno oblačenje, ona je mene nazvala prositi*utkom, pa spominjanje deteta - započela je Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina je otkrila šta je zaista koren njihove svađe i zbog čega između njih dve postoji tenzija.

Otac njenog deteta je bio zaljubljen u mene. Branislav se izlanuo da je on mene zvao i verovatno je to nju iznerviralo, ali nas dve nismo imale kontakt. Ne pronalazim se sa njom. Ali to nije ništa sa čim ja mogu da se borim, ali jedino što ona zna jeste da vređa porodicu - pričala je Zerina o Miljani.

Foto: TvPink Printscreen

Potom ju je voditelj upitao da li je lakše ući u rijaliti kao individua, ili je otežavajuća okolnost što je ona ušla zajedno sa Banetom Čolakom kao njegova devojka.

Više ima mana. Ja sam osoba koja ne može da se ne takmiči. Bane je ovde ušao zbog honorara i nema takmičarski duh, neće da se upetljava u konflikte. Nekada neće da kaže ni šta misli. Neke stvari me potresaju, on me povuče, onda nastane konflikt. Što se tiče boravka ovde mislim da je teže, jer ja mislim na našu situaciju i na takmičenje. Ja ne mogu da budem posmarač. Mi smo zajedno tri meseca, zbližili smo se napolju, videla sam neke stvari koje napolju nisam, on je osećajniji, pažljiv - pričala je Zerina o Banetu, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Previše se provlači konflikata, nekako smo napeti. Ja sam žena hladna po prirodi. Da idem da se ljubim, ta Zerina je umrla. Ja se brinem šta misle ljudi, onda kada sam čula šta misli njegova majka. Naša veza je tu, ali nam je baš teško i ne znam na šta će ovo izaći - rekla je Hećo.

Pročitajte još: ISPRATILI GA U SUZAMA! Zbog ODLASKA OVOG ZADRUGARA, svi su bili potišteni! (VIDEO)

Ceo Ognjenov razgovor sa Zerinom pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'