AKTUELNO

Komšija najveće balkanske zvezde koji se zatekao na licu mesta otkrio je za naš portal da se u trenutku napada začula stravična buka, kao i da su svi u šoku i neverici zbog onoga što se dogodilo.

Kako je Pink.rs prvi pisao, jutros su nepoznate osobe sa dva automobila marke "mini kuper" i jednim karavanom pokušale da upadnu u kuću pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ: KOLIMA POKUŠALI DA JOJ RAZVALE KUĆU! Ceca u šoku: Ovo je VANDALISTIČKI UPAD u privatni posed, očekujem HAPŠENJE!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Na fotografijama koje je na licu mesta zabeležio naš fotoreporter vidi se da je oštećen stub, kao i da su polomljena stakla na vratima. Komšija najveće balkanske zvezde koji se zatekao na licu mesta otkrio je za naš portal da se u trenutku napada začula stravična buka, kao i da su svi u šoku i neverici zbog onoga što se u ulici Ljutice Bogdana desilo rano jutros.

Foto: Pink.rs

- Čuli smo stravuičnu buku i zvukove automobila, nadamo se da su postoji snimak sa sigurnosnih kamera i da će počinioci biti uhvaćeni. Svi smo u šoku i neverici zbog onoga što se dogodila rano jutros ispred Cecine vile - rekao je za Pink.rs pevačicin komšija.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Oni su divljački udarali u kapiju, a potom pobegli u pravcu Autokomande. Policija je odmah obaveštena, predat im je snimak sa kamere, a oni uveliko tragaju za napadačima.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ona u vili Ljutice Bogdana živi godinama unazad sa svojom porodicom, a iako je vila dobro obezbeđena, ovaj put su napadači uspeli da smrskaju kapiju.

Autor: D. T. ; M. K.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'