AKTUELNO

Spreman je i za kraj romanse sa Stanijom!

Većina ukućana rijaliti programa "Zadruga 2" danas je komentarisala odnos između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića. Njih dvoje juče su se žestoko svađali, a kasnije sinoć je Tomović tražio suplemente od Drveta mudrosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako bi dobio ono što tvrdi da mu je potrebno, Vladimir je prvo dobio tajni zadatak u okviru koga do večeras mora da potpuno ignoriše Staniju kojoj danas ništa nije jasno šta se dešava sa Vladimirom.

Foto: RTV Pink

Bojan Gaćeša, Lazar Jeremić, Nataša Moskva samo su neki od ukućana koji su komentarisali ovu temu posebdno sa Stanijom i Vladimirom u nameri da ih pomire. Isto je učinio i Nikola Bokun koji je poručio svom cimeru da razgovara sa Stanijom, a zbog zadatka Tomović je to uporno odbijao. Sve se dešavalo za stolom u dnevnoj sobi, kada su njih dvojica večerali.

A gladna je i ona (Stanija) - rekao je Bokun Vladimiru.

Foto: RTV Pink

Nema razloga da bude gladna. Ima sve, ima plazmu, ima tunjevinu... Ima svega - pričao je Tomović.
Idi posle pričaj sa njom. Sk*njana je! - dodao je Nikola.

Foto: RTV Pink

Tek kada se dobro ohladi, a sa drugima ne može da priča sa kojima ja nisam u kontaktu. Ako ti smeta - zdravo! Nećemo biti u vezi! Ja nisam liberalan, ja sam konzervativan i kraj! - izjavo je Vladimir.
Mnogi si tvrdoglav, ona nije bilo koja devojka! - govorio je Bokun.

Foto: RTV Pink

Ranije danas Stanija je pokušala ispred "Hotela Zadruga" i u Rajskom vrtu da priča sa Vladimirom, ali je on pobegao od nje.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'