AKTUELNO

Kako će joj bivši zadrugar odgovoriti?

Nadežda Biljić je u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", bila u strastvenoj vezi sa Mikijem Đuričićem. Iako sada više nisu zajedno, među njima se stalno događaju određene varnice, jer Đuričić gotovo svakodnevno ulazi u luksuzni Imaginarijum kako kao prodavac u fast fudu tako i u zalagaonici.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Biljićeva je danas počela priču sa Marijom Jovanović upravo o Mikiju ali i o njenom novom dečku.

Ovog napolju neću izgubiti ni zbog koga, ne interesuje me da li ima stan, kola. Ja kad sam sa tim čovekom ja se osećam kao žena i osećam se najjače na svetu. Pritom mi imamo zajedničke fore, pritom smo 100 godina prijatelji na Fejsbuku i neću da ga izgubim ni zbog koga. Ja od njega ne mogu da tražim da me čeka, ne želim da se zna ko je on, ali hoću da se zna da postoji neko u mom životu - navela je Biljićeva a zatim objasnila zašto se stalno prepire sa svojim bivšim dragim.

Foto: Rijaliti Zadruga

To što i dalje imam emocije prema Mikiju je zato što smo mi isti. Ovo se zove rat iz principa, za par dana ništa neću osećati. Zato što laže. Ja sam Mikijeva bivša žena, nebitno da li smo se verili zbog koša. Transparentno smo imali veliku ljubav i neću da dozvolim da ispadne smrad. Svi moraju da shvate da ja nemam želju ni da ga zagrlim, ni da ga poljubim, bez obzira na to što ga volim - navela je Nadežda.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: Zlatin suprug ogorčen jer je pevačica založila prsten koji joj je poklonio, pa zapretio: SVAKI DAN ĆETE IĆI PO BUREK I JOGURT! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'