AKTUELNO

Ovo ga je izbacilo iz takta.

Zadrugarka Zlata Đurković danas je u zalagaonici žrtvovala svoj prsten koji joj je suprug kupio, kako bi dobila nešto novca i kupila hranu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako joj je novac pokraden, Zlata nije imala drugog izbora, te je teška srca uložila prsten. Tim povodom oglasio se njen suprug, Vladimir Novaković, koji je bio zgrožen zbog cele situacije.

Danas je moja supruga Zlata, morala da založi prsten koji sam joj ja kupio za godišnjicu braka, da bi imala šta da jede. Ako treba kupiću celu juvelirnicu i poslati joj da založi za još hrane... Zna ona da hoću. Hvala Vladimiru Tomoviću što je sa njom podelio ručak. A ovi "momci", junačine, što su ukrali hranu njoj i Suzani, što se samo pred ženama mangupiraju, ako se ne promene...Plašim se da će joj posle rijalitija svaki dan ići po burek i jogurt... Oni koji me poznaju, znaju da će tako biti - napisao je pevačicin muž na Fejsbuku.

Foto: Facebook

PROČITAJTE JOŠ: VLADIMIR PUCA PO ŠAVOVIMA, uhvatio Staniju za ruke i zapušio joj usta! Ona kroz suze zaurlala: HAJDE ME JOŠ I UDARI! (VIDEO)

Nema sumnje da bi Zlati mnogo značilo kada bi znala kakvu podršku dobija od svog supruga koji prati svaki njen korak pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Pink.rs

#Zlata Đurković

'