AKTUELNO

Žali Kulićevu posle svega.

Luna Đogani i Miljana Kulić su konačno otvoreno popričale nakon okršaja koji su imale na vratima ''Zadruge 2'', nakon što je producent i ujedno prijatelj mlade blogerke, Mirko Gavrić samoinicijativno napustio imanje nadomak Beograda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: JEDVA DOČEKALI KRAJ VEČERAŠNJE EMISIJE! Vladimir i Stanija PONOVO ISPOD JORGANA RADILI OVO! (VIDEO)

Đoganijeva je ipak popustila i, ganuta Miljaninim suzama, rešila da joj oprosti. Nišlijka je priznala da joj je krivo što je ona jedan od razloga zbog kojih je Gavrić napustio imanje. Kada su završile razgovor, Luna je otišla da o tome priča Zlati Đurković, koja je ovog puta nije podržala u odluci.

Je l' si skrenula s uma - rekla je Zlata, ali se Suzana Perović nadovezala i rekla da Luna nije osoba koja bi mogla drčno da kaže Miljani ono što misli jer je previše dobra.

Foto: TvPink Printscreen

Šta da radim, plače kao kiša, vidim da joj je žao, ona je njega zavolela - pričala je Luna, ali je Zlata govorila:
Ti imaš 22 godine, a ona 25, šta ti meni hoćeš da kažeš - uputala je pevačica, na šta Đoganijeva nije mogla konkretno da joj odgovori.
Ti možeš da ispaviš i da sutra kažeš da si se predomislila i da joj nećeš zaboraviti sve, imaš još vremena - završila je Zlata, a nakon toga je objašnjavala šta je Mirko pričao dok ga je te kobne večeri Miljana provocirala.

Pogledajte kako je to izgledalo u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

#Zlata Đurković

'