AKTUELNO

Pokajala se zbog svojih reči.

Pre nekoliko dana luksuzni Imaginarijum, "Zadrugu 2", svojevoljno je napustio pevač i muzički producent, Mirko Gavrić, i to nakon što se žestoko posvađao sa Miljanom Kulić.

Iste noći, Kulićeva je zaratila i sa Mirkovom velikom prijateljicom Lunom Đogani, te njih dve poslednjih dana nisu komunicirale.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, ove noći nakon što su odgledali sve klipove, Miljana je prišla Luni u spavaćoj sobi i izvinila joj se zbog svega izrečenog.

Da li primećuješ koliko je meni ova dva dana teško? Ja osećam potrebu da ti se izvinim zbog one večeri. Ja ti se Luna iskreno izvinjavam ako nešto one večeri nije bilo u redu, želim da ti pružim ruku i da ti kažem da ja tebe volim - rekla je Nišlijka.

Đoganijeva je prihvatila izvinjene i pružila Miljani ruku pomirenja. Zatim ju je mlada blogerka zamolila da više, u toku svađa ne spominje, njenu majku Anabelu Atijas, kao ni njenog bivšeg dragog iz "Zadruge 1", Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Pružiću ti šansu zato što si bila tu kada niko nije, ali kako možeš da mi kažeš da sam bila Slobina fu*sa - pitala je Luna.

Zatim su se njih dve ponovo setile Gavrića, a Kulićeva je počela da plače na sav glas jer se oseća odgovornom za njegov izlazak iz "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Krenem do toaleta i počnem da plačem, vidim da ga nema u krevetu i počnem da plačem. Ne mogu da ti objasnim koliko mi je krivo i žao, ali svakako bi došlo do toga jednog dana. Možda bi se navikao, ali mu je svakog dana sve više nedostajala žena - jecala je Miljana.
On je obožavao sa tobom da sedi tamo. On je tebe zavoleo, znaš koliko je dobar čovek - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Maja jedva skupila hrabrosti i PROGOVORILA ZA KOG ZADRUGARA SMATRA DA JE HOMOSE*SUALNE OPREDELJENOSTI! (VIDEO)

Njima se ubrzo pridružila Mina Vrbaški, a zatim i Adam Đogani. Luna i Miljanu su posle nekog vremena izašle u dvorište i nastavile razgovor o rijalitiju, iskrenosti, emocijama i prijateljstvu, te su se i izgrlile.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

'