AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Ove noći, Drvo mudrosti je imalo posebno iznenađenje za Minu Vrbaški. Ona je došla u Rajski vrt nakon što ju je Drvce pozvalo, a oči su joj bile pune suza, jer je očekivala da će dobiti poziv sa svojim bivšim dečko Igorom Terzićem.

Foto: TvPink Printscreen

Tužna, srećna, uzbuđena. Znaš kako mi srce lupa, da imaš ruke da osetiš, bio bi u šoku. Uzbuđena sam jer iščekujem poziv - rekla je Mina u Rajskom vrtu.

Ona je i dobila poziv, samo što sa druge strane žice nije bio Igor, već njena majka Ivana Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Mama samo mi reci šta je sa Igorom - pitala je odmah zadrugarka.
Sve je ok, Igor je napolju, ti si u "Zadruzi", kad izađeš napolje sve će se srediti. Ne juri momke. Neću više da te vidim da si plakala - poručila joj je majka.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu, tek sam sad shvatila kakvu sam osobu izgubila. Mnogo mi je teško zbog Igora. Ne zanima me niko - grcala je Mina u suzama.

Ona je uporno ponavljala pitanja da li je njen bivši dečko čeka i da li joj je oprostio što ga je odmah po ulasku u "Zadrugu" prevarila sa Jovicom Putnikovićem.

Mina, kad sam te ja lagala. Sve će se srediti kad izađete. Jovica je fikus, tako ga zovu napolju - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Mislila sam da ću njega da vidim, da znam na čemu sam. Reci mi da li me čeka - ponovo je pitala Mina.
To ti je bila greška, sad je sve super. Ima da čamiš tu 10 meseci, neću da te vidim ni pored jednog momka - završila je njena mama.

Vrbaški se oraspoložila tokom razgovora sa majkom, koju su došli da pozdrave Minini bivši momci Adam Đogani i Toma Panić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OČEKUJEM DA JOJ POKAŽU ZUBE: Srboljub ubeđen da će ove dve ukućanke ozbiljno zaratiti sa Aleksandrom! (VIDEO)

Hoću posle ovoga da se čuješ sa Igorom, da mu kažeš da ga volim, i da ću se boriti za za sledeći poziv da se čujem sa njim. I da ga dovedeš ovde za Novu godinu, da dođete zajedno - zaključila je Mina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Ivana Vrbaški

#Jovica Putniković

#Mina Vrbaški

'