AKTUELNO

Sve se odigralo pred zoru!

Tokom ranih jutarnjih časova između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića pojavile su se prve trzavice koje su dovele u pitanje njihovu vezu. Naime, Tomović je zamerio svojoj devojci što nije sela kraj njega kada ju je zvao, već ga ignorisala.

Nikako mu nije prijalo što nije dobio pažnju svoje bolje polovine, pa je nastao pravi haos.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam klošar, to moraš da znaš. Ako ti treba rijaliti, nećeš više. Bolje da ti kažem šta mislim o tebi. Pusti me na miru... - vikao je Tomović.
Neću da te pustim dok se ne iskuliraš. Ne možeš kada sedimo sa prijateljima. Zašto demonstrativno ustaješ kada sedimo sa dragim ljudima? - ljutito je rekla Stanija.
Tri puta te zovem kao g*vno i ti me tri puta kao poslednje go*no gledaš. To ćeš sa kim si naučila. Dok si živa to nećeš da radiš. Ako ja kažem nešto, a ti to ne ispoštuješ, ti meni ne trebaš u životu - odbrusio joj je Vlada.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' ti smatraš da mi treba da budemo kao prilepak? Neću da te pustim na miru, zato što nisi u pravu. Nisam na dugme, sedela sam pola metra od tebe - pravdala se Stanija.
Što se ne pomiriš sa Bojanom? Ti se pomiri sa njim i ja nikad neću pričati sa tobom. Ti ako misliš da možeš ovu igru da igraš sa mnom, prevarila si se. Klipovi postoje. Ja ću da apelujem, ti, Bojan, Olja, prethodnih sedam dana, kontakt tvoj sa njim, i moj sa Lunom. Neka daju sve moje kontakte sa njom, ako hoćeš haos... - povikao je Crnogorac.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa njima ne progovaram ni reč. Sa Bojanom sam progovorila dve rečenice za budžet i sinoć nešto. Olji, ni reč. To je uslovljavanje. Ne želim da me uslovljavaš. Hoćeš tako da raskinemo? Evo odmah raskidamo. Je l' tako lakše - odbrusila je Stanija Vladi.

Nakon toga njih dvoje su dugo vodili raspravu, a ista priča se vrtela u krug. Vlada ne može da pređe preko toga što ga Stanija nije ispoštovala, a ona i dalje drži do svog stava.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PREDLOŽILA MI JE DA SE SMUVAM SA NADEŽDOM, A ONA DA SE PRAVI LJUTA: Adam besan na Marijanu zbog ovoga! (VIDEO)

Kako je protekla njihova rasprava pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'