AKTUELNO

Nije joj se dopalo ono što je rekao.

Nakon što je Olja Bajrami uvredila Staniju Dobrojević, Vladimir Tomović je poručio da neće razgovarati sa osobom koja uvredi njegovu devojku i da će se čvrsto držati toga.

Tokom "Pitanja gledalaca" on je otkrio Milanu Miloševiću šta joj je najviše zamerio i da li će se njihov odnos promeniti.

Foto: TvPink Printscreen

Nema potrebe da pričam sa njom, ima ovde 50 ljudi. Ona je uvredila moju devojku, ako je neko uvredi na bilo koji način... Ne može ništa da me zaboli od osobe koju ne cenim. Ona je rekla da može da strpa svih 10 Škoda u du*e, da je jedno zlo. Sa tim ljudima ne mogu da se udostojim i pričam. Za mene ne postoji u rijaltiju. Neće imati čast da razgovara sa mnom jer je uvredila nju - rekao je Tomović, a onda je sve prokomentarisala i Stanija:
Ona je iznela te neke uvrede za stolom zbog jedne situacije! Nastao je haos takvih razmera. Čitava frka je bila zbog toga što mi je Bojan postavio pitanje, da bi posle gledali na klipu kako pere gu*u Maji... Ja nisam dobila nijedno "izvini" od Olje, što znači da ona o meni to i misli, a ona nije sa tim dečkom. Dobila me je na suze, na humanost, ali nekako sam je loše procenila - kaže Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

A da bi pokazao da je čovek od reči, Tomović je rekao nešto zbog čega je Stanija pobesnela.

Ukoliko se ona pomiri sa Oljom, ona i ja prekidamo svaki kontakt - rekao je Vlada.
Ti treba da prestaneš sa tim ucenjivanjem. Ako naša veza treba da zavisi da li ću se ja pomiriti sa Oljom, Perom, Žikom, Lunom, onda stvarno ne treba da budemo u vezi. Ako naša veza treba da zavisi od toga, dečko mi sada odmah treba da završimo - poručila je Stanija Tomoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: LJUBOMORNA?! Miljana Arsić PRIZNALA DA JE BILA NESIGURNA u Jovičinu ljubav! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'