AKTUELNO

Vrisnula je od sreće!

Mina Vrbaški je posle kraha koji je doživela u vezi sa Jovicom Putnkovićem shvatila da je pogrešila što je sa njim javno prevarila svog dečka Igora Terzića. Kako ga je neprestano spominjala i priželjkivala da se pojavi na vratima Bele kuće, ona je čak i zaplakala nekoliko puta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvo mudrosti je razgovaralo sa njom, Jovicom Putnikovićem i Miljanom Arsić, a nakon kraće rasprave Mina je ostala sama u Rajskom vrtu. Ona je pristala da učini sve kako bi bar dobila poziv od Terzića, a onda se prisetila mnogih tajni zadrugara koje su šokirale Drvce.

Nevena ima ponovo osećanja prema Bojanu, ponovo se merkaju. Sinoć su se kupali zajedno u tuš kabini. On je bio go, ona je imala gaćice. Posle su se prepirali da će da spavaju zajedno ili ne, ali ovo će biti nova veza na pomolu. Kod Moskve i Lazara pao je poljubac, to sam lično ja videla, niko drugi. Obelodaniće oni to za par dana. Kad sam sudila Marijanu i Adamu, ona je rekla da želi da bude kao Kija. Bilo je suđenje i Adam pre neki dan priča kako ona želi da igra igru sa njim. Kao da se on i Nadežda smuvaju i da Marijana bude ljubomorna. Marijana je prvo išla kod Adama, pa kod Deana, pa kad se Adam pomirio sa Doroteom, ona je opet otišla kod Adama. Rekla mu je da hoće da igra igru i predložila mu da se on smuva sa Nadeždom, a ona da ispadne žrtva. Ja sam rkela da je to glupo i da ne treba tako da razmišlja. Adam je jako emotivan, ali sada hoće on da se zaigra sa njom. Znam i ko je MIljani pojeo čizburgere, to niko ne zna. Ramona je - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvo je ostalo bez teksta, a onda joj je zbog svega što je ukućanka ispričala častilo besplatnim pozivom koje bi trebalo da se dogodi u narednom periodu.

Šta je još Mina ispričala, pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

#Mina Vrbaški

'