AKTUELNO

Danica očekuje prvo dete sa Nikolom Stoilkovićem, za kojeg će se udati 31. decembra.

Bivša članica grupe ''D&D'' Danica Karić nedavno je saznala da je u blagoslovenom stanju, a toj vesti se, pored budućeg bračnog para, najviše obradovao njen otac Bogoljub Karić. Danica je presrećna zbog vesti o prinovi, posebno zbog činjenice da će prvi put postati majka, ali i zbog svadbe koja se bliži.

Presrećni smo! To je najlepši Božiji dar. Iskreno, ne želim da pričam mnogo o tome, još je rano. Daće bog da sve bude kako treba i da na leto dočekamo našu prvu bebicu - rekla je Karićeva naslednica.

Svadbeno veselje biće upriličeno u jednoj beogradskoj vili, u kojoj se očekuju mnogobrojne zvanice. Pored rodbine i prijatelja, venčanju će prisustvovati brojne poznate ličnosti, kao što su Svetlana Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić.

- Šta god budu pevali, ja ću biti zahvalna i ubeđena sam da će se svi dobro zabavljati, u to sam sigurna. Žao nam je što neki drugi prijatelji nisu u mogućnosti da dođu, kao Seka Aleksić, Zorica i Kemiš - rekla je pevačica.

Podsetimo, Dana je već bila u braku sa Danijelom Đokićem, međutim njih dvoje su se razveli posle pet godina, a kao razlog naveli su činjenicu da su često razdvojeni.

Autor: M. K.

#Bogoljub Karić

#Danica Karić

#Trudnoća

#svadba

'