AKTUELNO

Uvek iskrena do srži!

Gošća Ognjena Nestorovića u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" bila je pevačica Goca Tržan koja je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, te uvek priča otvoreno na razne teme.

Foto: TvPink Printscreen

Goca je priznala zašto voli da rizikuje i uvek bude drugačija od svojih kolega:

Ne vladam folk muzikom, nisam vična tome jer nemam taj triler. Divim se ljudima koji to rade, uopšte nije lako pevati narodnjački triler. Ja volim muziku, ne pravim razliku, samo se nekome nešto sviđa, nešto ne. Sve je u životu rizik. Što bi rekao Del Boj "Onaj ko se usudi, taj profitira". Ja uvek rizikujem i snimam ono što mi se dopada i uvek sam ispred dve godine pre nego što će ovde doći. Ja volim da eksperimentišem, da radim sa mladim i talentovanim ljudima i uvek dajem šansu onima koji nisu poznati širem auditorijumu - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u emisiji prozvala i kolege koji sada brane prava manjina jer je to "moderno", a ranije su pričali drugačije:

Ja se stalno trudim da budem drugačija i to jesam, ne mogu da se uklopim u većinu, u masu. Za 25 godina koliko radim ovaj posao stekla sam reputaciju da govorim ono što mislim, da se borim za razna prava svih, ali ja to ne radim zato što je to moderno, ima mojih kolega koji se zaborave šta su pisali ranije i kakve su intervjue davali, pa se sad promene. Ja sam oduvek bila takva. I kad sam pričala o gej brakovima, ja sam odavno rekla da je to okej i tad su mi pretili da će mi zapaliti auto. Moć je vrlo osetljiva, koliko možeš da budeš moćan može to i da te ponese - bila je iskrena Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Goca Tržan

#Premijera-Vikend specijal

'