AKTUELNO

Priznala da bi volela da Sloba uđe u rijaliti.

Luna Đogani je u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga" uplovila u ljubavnu romansu sa Slobom Radanovićem koji je tada bio oženjen Kristinom Kockar. Njihova veza je bila veoma turbulentna, a okončana je nakon osam meseci.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Iako je Radanović okrenuo novi list i nastavio dalje, čini se da Luna ne može da sledi taj put, već svaki put kada se spomene njegovo ime zatreperi.

Tokom večeri Luna je dobila pitanje kako bi se postavila prema Slobi kada bi ušao u "Zadrugu" i to ju je nateralo da samo nekoliko minuta kasnije razmišlja o tome šta će se desiti kada on bude kraj nje.

Savo Perović joj je pružio maksimalnu podršku i posavetovao je šta joj je činiti u tom trenutku.

Foto: TvPink Printscreen

Znam te, ti ćeš se tu slomiti. Treba psihički da budeš jaka, da odvojiš emocije i upotrebiš glavu. Treba da progovori razum iz tebe - savetovao je Sava.
Ja ću možda moći pred njim da budem jaka, ali kada se okrenem počeću da plačem. Doživela sam da od dečka koji se je*eno kleo u mene, on sad nema komentar ni na šta što se tiče mene. Ja znam da on nije ravnodušan. Ja znam da njemu nije lako što on mene gleda ovde, bez njega. On je veoma emotivan dečko, on je meni plakao, kamere to nisu snimile. Ja bih volela da on dođe ovde, da sve oči u oči rešimo - rekla je Luna.

Pročitajte još: IDU NA SUD?! Zbog Gavrićeve OPTUŽBE Zorica zahtevala DOKAZE, a onda je on TRAŽIO DA NAPUSTI ZADRUGU! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Moraš da se izdigneš iz ove situacije i da to rešite. To si devojko zbog njega ovde završila na lekovima sa 22 godine - pričao je Perović.

D. B.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'