AKTUELNO

Izgubio se u svojoj laži.

Lazar Jeremić Jera napravio je pravu pometnju među zadrugarkama. Naime, na samom ulasku u rijaliti "Zadrugu 2" bacio je oko na blogerku Lunu Đogani, a potom kada je video da nema šanse kod nje, njegovu pažnju je preokupirala Nataša Moskva.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Moskvi.

Zbog čega si zabralnila Lazaru da se druži sa Lunom? - glasilo je pitanje novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića.
Ja nju mnogo gotivim, draga mi je. Ja nisam njemu zabranila da se druži sa njom, nego je Lazar dobar dečko, koji želi da ugodi devojkama u kući .Kada je počelo "muvanje", ja sam mu naglasala da se sa njim češkam i mazim, a da on trčkara za drugim devojkama. Za Lunu Đogani, Marijanu i Maju mi ne smeta da ostanu u prijateljskim odnosima - priznala je Moskva i dodala da mu ona nikako ne brani da se druži sa Lunom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja čim sam ušao, meni Moskva nije dozvolila da joj priđem i da je bolje upoznamo. Sa kojom god devojkom budem, ja sam rekao da neću da ima problem sa Lunom. Sa kojom god da budem, ja ću biti Lunin prijatelj i kojoj god devojci to da smeta, ja neću biti sa njom - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar portala Pink.rs insistirao je da Lazar prizna pred svim zadrugarima da je on taj koji je rekao da mu simpatija "brani" da se druži sa Lunom, a kako on nije mogao da se seti kada je to rekao, u tome mu je pripomogla Aleksandra Subotić.

Lazar je meni rekao da ne može da u ljubavni kontakt sa Moskvom koji bi hteo. Došli smo do zaključka da on obleće oko drugih devojaka tako da izgleda da mu se one dopadaju. Dosta ukućana je mislilo da se Lazaru sviđa Luna. Lazar pušta rukice sa svih strana... - objasnila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa Moskvom nisam imao nikakav odnos prvih 4-5. Ja sam rekao da mi se Luna sviđa kao osoba i kao devojka  da bi sigurno bio ovde. Jer je ona drugI ja. Rekao sam joj biću joj drugar, ako je neko napadne ja ću biti tu da je zaštitim. Kako je vreme prolazilo meni je Moskva dozvolila da joj se približim i rekao sam da između mene i Moskve ima i hemije - završio je Lazar.

Jera se polako prisetio u kom trenutku je rekao da mu Moskva brani da se druži sa Đoganijevom i branio se pod izgovorom da je to rekao u afektu.

Pročitajte još: ONA JE NAMIGUŠA! Stanija Luni SVE SASULA U LICE: ONA VOLI DA KRADE TUĐE MUŽEVE! (VIDEO)

Kako je izgledalo njegovo suočavanje sa Natašom Moskvom, pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Nataša Moskva

'